Naar Landbouwtechniek
Rotink Emmeloord, Tel (0527) 62 08 53   |   Rotink Ossenzijl, Tel (0561) 47 72 84

Rotink

Rotink Melktechniek is gevestigd in Ossenzijl en is dealer van DeLaval melkinstallaties en automatische melksystemen (robots), daarnaast biedt zij met DSD stalinrichting een complete inrichting voor de stal van de melkveehouder.  Met Gallagher schrikdraadapparatuur en Kränzle hogedrukspuiten biedt Rotink haar klanten kwalitatief hoogstaande producten. Om het de veehouder zo gemakkelijk mogelijk te maken komt de Toerboertiek elke 8 weken bij de veehouder met meest uiteenlopende veehouderijbenodigdheden.   

Historie  

In 1968 heeft Jan Rotink samen met zijn vrouw Dini het mechanisatiebedrijf in Ossenzijl gekocht en dit verder uitgebreid en op de kaart gezet.
Later werd het bedrijf overgenomen door broer en zus, John en Monique, die in 2002 met beide handen de kans aangrepen om een tweede vestiging in de Noordoostpolder te openen, na de vele natuurontwikkeling rondom Ossenzijl. Zij zijn van mening dat service steeds belangrijker wordt voor hun klanten.
Stilstand kost de klant geld en om  kwalitatief goede service te kunnen garanderen is een bepaalde bedrijfsomvang nodig. Rotink is een vertrouwd adres met vakkundige medewerkers.