Naar Melktechniek
Rotink Emmeloord, Tel (0527) 62 08 53   |   Rotink Ossenzijl, Tel (0561) 47 72 84

Rotink

Rotink Mechanisatie is dealer van New Holland tractoren en oogstmachines. Het akkerbouwgebied in de Noordoostpolder wordt bewerkt vanuit de vestiging Emmeloord en de vestiging Ossenzijl is gelegen in een veehouderijgebied. Derhalve zijn de Schuitemaker mest- en voederwinningsmachines, Sip hooibouwmachines, BVL voederwinningsmachines, Strautmann opraapwagens en Trimble GPS systemen, een waardevolle aanvulling op de New Holland tractoren, hakselaars en persen.
Ossenzijl ligt tegen Nationaal Park Weerribben-Wieden en met hun jarenlange ervaring en een passend assortiment  is Rotink ook een uitstekend adres voor de bedrijven in de rietlandbewerking. 

Historie  

In 1968 heeft Jan Rotink samen met zijn vrouw Dini het mechanisatiebedrijf in Ossenzijl gekocht en dit verder uitgebreid en op de kaart gezet. Later werd het bedrijf overgenomen door broer en zus, John en Monique, die in 2002 met beide handen de kans aangrepen om een tweede vestiging in de Noordoostpolder te openen, na de vele natuurontwikkeling rondom Ossenzijl. In 2015 werd het pand in Ossenzijl uitgebreid met een extra werkplaats en een tweede verdieping voor kantoren. Op 1 januari 2023 kon eindelijk het nieuwbouw pand op industrieterrein De Munt in Emmeloord in gebruik genomen worden, nadat de bouw vanwege de bijzondere corona-omstandigheden een jaar was vertraagd. Rotink is klaar voor de toekomst en kan zowel vanuit Ossenzijl als vanuit Emmeloord haar klanten snel van service voorzien.

Zij zijn van mening dat service steeds belangrijker wordt voor hun klanten. Stilstand kost de klant geld en om kwalitatief goede service te kunnen garanderen is een behoorlijk hoog kennisniveau en een bepaalde bedrijfsomvang nodig. Rotink is een vertrouwd adres met vakkundige medewerkers.